Hej och varmt välkommen!

sverige

Swedish Presence är något så opretentiöst som min personliga blogg om allt mellan himmel och jord. Då kanske frågan uppkommer, vem är jag?

Mitt namn är Steven och jag kom till Sverige från USA som 9 åring år 1990. Anledningen var att min far fick ett nytt och mycket bra jobb här i Sverige.

Anledningen till att jag valt att kalla min blogg för Swedish Presence är att jag numera har en Svensk närvaro, istället för en amerikansk. Men jag är också ganska spirituell av mig och där är ”presence” ett centralt begrepp. Sen kan jag också erkänna ett jag tyckte det lät lite coolt!

Mina intressen och bloggmål!

Ok, vad har jag då tänkt att förpesta internet med? (skämt åsido) Jo, det kommer såklart bli utdrag från mitt liv, så att säga. Jag kommer främst skriva om mina olika intressen. Dessa intressen innefattar (men är inte helt begränsade) till:

  • Inredning och design. Jag har alltid älskat möbler, kläder och innovativa inredningar.
  • Träning. Allt från tyngdlyftning till dans har jag sysslat med!
  • Spiritualitet. Jag är mycket intresserad av ”en annan värld” som jag definitivt tror finns. Jag mediterar dagligen och läser bland annat Eckhart Tolle.

Så troligtvis kommer mina inlägg bli någon form av ovanstående, en mix av dem eller kanske något helt annat. Vem vet?! Endast den som lever får se.

Må väl så länge så hör jag av mig i bloggen!

Vill ni nå mig hittar ni uppgifter på denna sida.