Alla årstider har något att komma med och för mig så är det ju bara att acceptera vintern och omfamna den, för annars skulle jag ju bli helt tokig här uppe i snön! Man kan hitta på bra sätt att komma överens med kylan tycker jag och för mig så är ett sätt att tänka på allt det som är positivt med exempelvis mysiga halsdukar med mera. Jag älskar polotröjor och det är ju väldigt positivt när man bor häruppe!

En polotröja

Jag har massor av polotröjor och behöver verkligen inte fler, men av någon anledning så blir det bara fler och fler för varje år, så att det shoppas lite nya varje år är det ingen tvekan om. Både familj och vänner tycker att det är en ganska udda grej att tycka så mycket om så de brukar köpa med sig polotröjor till mig som present. Jag har fått både skämtsamt menade och seriöst menade polotröjor och jag har använt de allra flesta på ett eller annat sätt. Jag har ju en hund så när det är kvällspromenad så kan jag alltid krypa in i en mindre snygg variant så att jag i alla fall kan säga att jag använt dem alla.

Nu finns det ju även andra saker som gör att vintern känns lite lyxig, eller vad säger ni? Bland annat så är det så att det känns lyxigt att se de där första snöflingorna susa ner från skyn, tycker jag. Det är så väldigt vackert med snö, det är det ingen tvekan om! Om man försöker se det vackra i vintern istället för att bara gnälla över att det är kallt så kommer det att bli betydligt trevligare dagar man får under det halvåret och det är väl ändå eftersträvansvärt för alla av oss?